...

För frågor och prisförslag! Kontakta mig i första hand via formuläret så återkommer jag!

Var inte blyg! Låt oss boka ett förutsättningslöst möte via telefon!

 

FAQExempel på Hemsidor

Frequently Asked Question

Kan ni erbjuda webb hotell och domän?

Svar ja! Jag erbjuder Hostinger som webbhotell. Hostinger kan erbjuda ett väldigt prisvärt hotell med möjlighet att ha flera hemsidor utan extra kostnad. Jag skickar en betal länk till valfri tjänst och sedan accepterar du att jag får tillgång att administrera din panel och hemsida.  Det går även att beställa domän och du får en gratis e-post kopplad till din domän.  Det ingår backup av hemsidan.  Självklart kan jag även installera hemsidan på valfritt webbhotell.  Jag har även samarbeten med andra premium hotell här i Sverige.  

Hur bygger du hemsidan?

De flesta hemsidor bygger jag i WordPress, men jag kan även bygga hemsidan som statisk webbplats,  med  HTML, CSS och JavaScript.  

Vad brukar det kosta?

Kostnaden för att bygga en webbplats varierar beroende på dina specifika behov och önskemål. Jag erbjuder skräddarsydda lösningar som är anpassade efter din budget och dina mål. Kontakta mig för ett kostnadsfritt kostnadsförslag. Jag försöker att skräddarsy en lösning som passar just dig. 

Erbjuder ni hjälp med sociala medier?

Jag planerar eventuellt en tjänst för att hjälpa företag med sociala medier och marknadsföring löpande. Idag erbjuder jag integration och framtagande av grafiskt material under skapandet av hemsidan.

Kan ni hjälpa till att integrera Nyhetsbrev?

Ja, jag brukar vanligtvis integrera MailerLite, men jag har även arbetat med Convertkit.

Vilka fördelar finns det med att välja WordPress för min företagshemsida?

WordPress är en flexibel och kraftfull plattform som är användarvänlig och lätt att hantera. Med WordPress kan du enkelt uppdatera och underhålla din hemsida själv utan behov av djupa tekniska kunskaper. Dessutom finns det ett brett utbud av tillägg och teman för att anpassa din hemsida efter dina specifika behov.

Hur lång tid tar det att få en webbplats byggd av er?

Tiden det tar att bygga en webbplats varierar beroende på projektets omfattning och komplexitet. Vanligtvis kan jag leverera en grundläggande webbplats inom 2-4 veckor efter att vi har fått all nödvändig information och material från dig. Mer avancerade webbplatser kan ta längre tid att utveckla, men vi arbetar alltid effektivt för att möta dina tidsramar.

Kan ni hjälpa mig med underhåll och uppdateringar av min WordPress-webbplats?

Absolut! Jag erbjuder olika underhållspaket som inkluderar regelbundna säkerhetskopieringar, uppdateringar av WordPress, teman och tillägg, samt teknisk support för att säkerställa att din webbplats fortsätter att fungera smidigt och säkert över tid.

Erbjuder ni support och utbildning efter att webbplatsen är färdigbyggd?

Ja, jag erbjuder kontinuerlig support och utbildning för att säkerställa att du är bekväm med att hantera din nya webbplats. Jag finns tillgänglig för att besvara dina frågor och ge dig den hjälp du behöver.

Är du redo att utveckla din närvaro online?

Jag är tillgänglig för kontakt! Beskriv vad du söker och skicka in dina kontaktuppgifter så återkommer jag så snart jag kan!
Begär en gratis offert
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.